sandras måleri logo, målare

Målare Mariestad

Med mångårig erfarenhet och bred kompetens i måleribranschen hjälper våra målare både privatpersoner och företag runtom i Mariestad.

Välkommen till Sandras Måleri

Målare med känsla för kvalitet

Vi är en målerifirma nära Mariestad som utför alla typer av måleriarbeten åt både privatpersoner, föreningar och företag. Vår vision är att erbjuda kvalitativa måleritjänster till ett pris som tål att jämföras och gör alltid vårt absolut yttersta för att våra kunder ska bli nöjda. För att ständigt förbättra vår verksamhet arbetar vi också aktivt med kvalitetsfrågor och förbättringsarbeten, allt för att våra kunder ska känna sig trygga.

Självklart kan vi hjälpa dig trots att du inte bor i Mariestad. Kontakta oss så pratar vi vidare.

Ja – detta förutsätter att vi väljer ut färgen som måste hålla våra kvalitetskrav.

fasadmålning av målare

Prisförslag

Kostnadsfri offert!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller om du har några frågor eller funderingar. Vi erbjuder trygga helhetslösningar för dina behöv. Varmt välkommen!

Allt inom måleri

Våra måleritjänster

målare har utfört fasadmålning av gult hus

Utvändig målning

Med hjälp av utvändig målning förbättrar man inte bara utseendet och intrycket på byggnaden, utan ökar också värdet. Genom att förbättra färgen men jämna mellanrum bibehåller man dessutom hållbarheten. Så när du behöver fräscha upp färgen på till exempel fasaden, garageporten eller fönsterna så kan du vända dig till våra målare i Mariestad så hjälper vi dig!

invändig målning av målning

Invändig målning

Alla våra målare i Mariestad är kvalitetsmedvetna och har långa erfarenheter i måleribranschen, därför kan du som kund känna dig trygg med våra tjänster. Sandras måleri utför alla typer av invändiga målningar, oavsett om det gäller hus, lägenhet eller kontor. Vi kan måla allt från väggar, golv och tak till köksluckor och dörrar.

Målare har målat fönster

Fönstermålning

Fönstren är jätteviktiga delar för upplevelsen av hela huset. Därför är det viktigt att med jämna mellanrum underhålla fönstren för att bibehålla helhetsupplevelsen av huset. Har det blivit dags att ta itu med fönstermålningen så är vi det självklara valet för dig. När färgerna flagnar och spricker så vet vi vad som krävs för att få de helt nya igen!
Tapet

Tapetsering

Våga experimentera med olika mönster på tapet för att ge rummet lite mer färg och liv! Att tapetsera behöver inte vara svårt, däremot är det lätt att missa vissa moment i processen. Med Sandras måleri behöver du inte lägga ner tid på detaljerna och kan låta oss sköta jobbet. Vi är alltid noggranna med underarbetet för att tapeten ska sitta som de ska.

Referenser

Vad säger våra kunder?

Tobias H.
“ Målning av takfot på vårt hus. Noggranna och kunniga målare. Prisvärt och jobbet avslutades på utsatt tid. ”
Lena N.

“Tack för ett otroligt bra jobb med spackling av hela vårt hus och målning, så noggrann och duktig. Vi är super nöjda!
Vi rekommenderar verkligen Sandras måleri 👌🏼 ”

Hangover Agency
“ Tack för ett mycket bra utfört jobb. Färdigt före avtalad tid och till ett mycket bra pris. Jag är så nöjd och kommer rekommendera er till mina vänner och kollegor. ”
Zakaria E.
“ Väldigt noggranna och duktiga,även prisvärda. Super nöjd och kommer säkert anlita igen. ”
0 %
ROT-avdrag
Reparation, underhåll och om- och tillbyggnation räknas som rotarbeten..

..och ger rätt till rotavdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till din bostad. Bostaden kan också vara en fritidsbostad. Vi gör det enkelt för dig och tar hand om alla inskick och papper gällande ROT-avdrag. Du kan dra av 30% av arbetskostnaden.

Läs mer om ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.

Referenser

Målare i Mariestad

Sandras Måleri är en målerifirma som startades 2017 och erbjuder alla förekommande målningsarbeten som invändiga och utvändiga målningar på alla typer av byggnader. Oavsett om du behöver hjälp med att måla förråd, garageport, väggar eller golv så kan du alltid räkna med våra målare i Mariestad. Vi jobbar i andra städer efter överenskommelse.

Våra målare i Mariestad är välutbildade och arbetar snabbt och effektivt. Med kvalitet och kundservice som ledord ser vi alltid till att arbeta med stor noggrannhet och hålla de överenskomna tidsramarna för vårt arbete.

sandras måleri logo, målare